Voor de gelaatsverzorgingen hebben we gekozen om met de producten van Kalahari te werken. 

Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant. Ieder retail product doet wat het beloofd en is  betaalbaar voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.


Kalahari Lifestyle werd geïnspireerd door een buitengewone reis die begon in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika.

Carina Franck, oprichter en directeur van Kalahari Lifestyle International is opgegroeid op een boerderij in de natuur van Afrika, ze vulde haar dagen met het verkennen van de geheimen van haar woestijnen speeltuin. Haar nieuwsgierige aard leidde tot de ontdekking van oude geheimen over natuurlijke gezondheid en welzijn die generaties lang verborgen lagen in de woestijn. Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.Koop hier je producten online !

Door hier op te klikken wordt je doorverwezen naar de website van onze leverancier en worden de producten naar je toegestuurd.


Missie

Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder retail product moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.


Assortiment

Het Kalahari assortiment is meer dan een natuurlijke huidverbeterende behandeling, het is een ervaring uit Afrika zelf. De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de leven scheppende goedheid van de natuur. De Kalahari Lifestyle ervaring is een intieme reis die de oude geheimen van Afrika in contact brengt met de gebruiker door middel van aanraking, geluid, geur en visuele interactie. Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness beleving.

Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten; hebben Carina en haar team van ontwikkelaars de eenvoudige goedheid van Gods schepping in elk Kalahari product vastgelegd. Superieure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samengebracht tot kwalitatieve huidverzorgingsproducten die uw huid voeden en herstellen.